Tanıtım

Elani Beach By Sianji , Gümüşlük’ün ödüllü oteli Sianji Well-Being Resort, artık Elani Beach by Sianji ile Bodrum’un hem gündüzleri hem de geceleri en uğrak mekanı olacak. 10. yıl dolayısıyla Sianji Well-Being Resort’te yenilenen yüzüyle 15 Haziran Cuma günü açılacak Elani Beach by Sianji; plajda barbekü partileri, özel sürprizleri, Akdeniz ve Dünya mutfağından gurme lezzetleri, dünyaca ünlü ve ödüllü DJ’lerin sahne alacağı herkese açık beach’iyle Bodrum’un yeni trend mekanı olmaya hazır!

Bembeyaz taş evleri, begonvilleri, muhteşem doğası ile Türkiye’nin ve dünyanın turizm destinasyonu Bodrum, bu yaz da turizmin kalbinin altığı yer olacak. Türkiye’nin ve Avrupa’nın En İyi Spa ve Wellness Oteli, Türkiye’nin ve Avrupa’nın En İyi Beach Resort’ü gibi uluslararası alanda 24 farklı ödülün sahibi Sianji Well-Being Resort, 10. yılı dolayısıyla yıl boyunca bir dizi lere sahne olmaya hazırlanıyor. Elani Beach By SianjiBunlardan en önemlisi de Sianji Well-Being Resort’ün, muhteşem Kos ve Kalimnos manzarasına karşı konumlandırdığı Elani Beach by Sianji. Tam 250 metre kumsalıyla, Gümüşlük’ün nadide yerlerinden biri olan Elani Beach by Sianji, misafirlerine kapısını 15 Haziran Cuma günü açacak ve açılış eğlencesi 16 ve 17 Haziran tarihlerinde de devam edecek. 11:30’da gerçekleşecek açılışa özel üç gün boyunca girişler saat 19:00 itibariyle ücretsiz, tüm yiyecek ve içecekler ise yüzde 25 indirimli. Açılışın ilk günü dünyanın en büyük DJ yarışması Burn Residency’den ödül kazanan Furkan Kurt ve Arda Haksal’ın, 16 Haziran’da Timur Çelikyay ve Arda Haksal’ın, 17 Haziran’da ise son zamanlarda yıldızı parlayan Kerem Tekinalp, Mert Zeybekçi, Emre Şenol ve Arda Haksal’ın elektronik, deep house, house, etnik müzik performansı eşliğinde misafirler doyumsuz bir eğlenceyle geçirecek. Misafirler aynı zamanda ünlü Şef Hasan Karabulut’un birer eserine dönüşen lerinin tadına bakma fırsatını da yakalayacaklar. Açılışa özel olarak hazırlanan menüde, lahmacundan kuzu tandıra, dana kaburga ve pideye, pizzadan Meksika mutfağının harikası burrito’ya kadar zengin bir seçenek sunuluyor. Gün batımında juggling ekipmanlarından kristal küre ve hulahop show ile eğlenirken, günbatımından sonra DJ eşliğinde sahilde ateş performansı ve dans show ile ortam ısınacak.

Bu yazın hiti barbekü partisi olacak!

Bodrum’un yeni trend noktası Elani Beach by Sianji’de, özel cabanalarda Ege denizinin ferahlığında serinlerken, akşamları eğlencenin ritmine dalmak mümkün. Her pazar İlker Sargın ile new age akım gastromüzik konseptli barbekü partiyle renklenecek olan Elani Beach by Sianji’de, yaz tatillerin vazgeçilmezi barbekü sefası beach’e taşınarak bu yazın hit konsepti de belirlenmiş oldu. Şef Hasan Karabulut ise Elani Beach by Sianji misafirleri için bol seçenekli ve hem göze hem de mideye hitap eden bir menü hazırladı. Şakşukadan kabak çiçeği dolmasına haydariden ahtapota kadar uzanan zengin meze çeşitleri ile tadına doyulmaz kalamar tava, levrek şahane, farklı lezzetler yengeç köftesi, yengeç kek, deniz mahsullü etli salatalar, somon gravlax, preveze soslu levrek ızgara kızarmış avokalı kinoa salatası arasında tercih yapılmakta bir hayli zorlanacak. Serinlemek isteyenler ise birbirinden farklı frozenların, smoothieler’ın tadına bakma fırsatını yakalayacak.

Elani Beach By SianjiEğlence hafta içi dolu dizgin devam ediyor

Elani Beach by Sianji hafta içi eğlencesini de unutmuyor ve her perşembe restaurant alanında Meltem Işın akustik performans canlı müzikle kulakların pasını siliyor. Pazartesi ve perşembe günleri hariç her gün 16:00-19:00 saat aralığında Happy Hour ile aktivetisinde Efe Şensezgin afro-cuban ve orient perküsyon ile elektronik müziği sentezleyerek ritim performansıyla enerjiyi yukarıya çekecek, konuk DJ’lerle 00:00’a kadar canlı performanslar devam edecek. Gündüz 11.30’dan gece 00.00’a kadar açık olan Elani Beach by Sianji’ye giriş ücreti alınmıyor. Kişiye özel 100 TL karta tanımlanıyor ve bu limit, gün içerisindeki harcamalarda kullanabiliyor. Misafirlerin ikinci gelişlerinde VIP kart tanımlanıyor ve VIP kartı olan misafirlerin günlük harcamalarında yüzde 10 indirim ayrıcalığı sağlanıyor. Tatilden tek beklentisi sakinlik ve huzur olanlar da unutulmayarak müzikten ve kalabalıktan bağımsız bir alanda oluşturulan, özel cabanalı ‘’Silence Beach’’ yine iddialı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Eğlencenin lezzetle taçlanacağı Elani Beach by Sianji’ye istenirse Sianji Well-Being Resort’ün özet yat limanı sayesinde tekneyle de gelinebilir. Araçla gelenler VIP vale hizmetinden de yararlanabilir.

Elani Beach By Sianji : Peksimet Mahallesi, Peksimet Mah. Kadıkalesi Mevki, 48400 Bodrum/Muğla

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz