Tanıtım

Art Cafe , Özel reçetelerle hazırladıkları ürünleriyle hizmet veren Art Cafe sağlıklı ve lezzetli pastaları, kişleri, ev yapımı çikolataları ile tanınıyor. Katkısız ve ev mutfağı tazeliğini kendisine kural edinmiş Art Cafe imza niteliğindeki benzersiz ürünleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Art CafeArt Cafe ikonikleşmiş Pinoli pastası gibi hem gözlere hem de damaklara hitap eden Fulmine’yi yarattı. Üç aylık titiz bir çalışma sonucu yaratılan Fulmine içerisinde un kullanılmadan badem, fındık ve şekerle yapılan çıtır katlar, arasında muhteşem yoğun kıvamlı krema ile lezzeti doruklara çıkarıyor. Taze çilekler ile süslenen Fulmine görünüşüyle de lezzet şölenine davet ediyor.

Art CafeFulmine’nin hikayesi Art Cafe işletmecisi Şeyda Tomruk Sağlıkova ve Pemra Pilevneli’nin geçen yıl kaybettikleri babaları, Art Cafe’nin kurucusu Yıldırım Sağlıkova’nın isminden geliyor. İtalyanca’da “Yıldırım” anlamına gelen Fulmine Art Cafe’nin yeni gözdesi olarak vazgeçilmez pastaları arasında yerini alıyor.

Kendilerine özel tarifleri ile yarattıkları lezzetli pastaları, kişleri, ev yapımı çikolataları ile tanınan Art Cafe, unutulmaz tatlara imza atmaya devam ediyor. İkonikleşmiş ürünleriyle hem gözlere hem de damaklara hitap eden Art Cafe, şimdi de glutensiz atıştırmalıklarıyla butik pastacılıkta farkını ortaya koyuyor.

Titiz bir çalışmanın sonucu olan bu sağlıklı tatlı atıştırmalık gluten içermiyor. Un ve şeker olmadan da eşsiz tatlar yakalanabileceğinin kanıtı olan glutensiz atıştırmalıklarda, un yerine badem, fındık ve cevizin muhteşem uyumu; şeker yerine ise doğal tatlar olan incir, kayısı ve hurma kullanılıyor.

Glutensiz atıştırmalıklarda bir kısmı bitter çikolataya bandırılmış kare formuyla çikolata tutkunları da unutulmuyor. Gluten hassasiyeti olan veya ara öğünleriyle çay saatlerine sağlık katmak isteyenler için hazırlanan bu lezzetler, tatlı severlerin vazgeçilmezi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz