Tanıtım

Yılın En Tatlı Günü ‘Journee Patisserie et Boulangerie’ Yaklaşıyor!

Fransa’nın dünyaca ünlü tatlı & patisserie kültürünün Türkiye’deki profesyonel temsilcileri ve bu kültürün sevenleriyle buluşacağı ‘Journée Pâtisserie et Boulangerie’ Renault ana partnerliğinde  8 Aralık’ta Hilton Bosphorus’ta gerçekleşiyor.

Tatlı, patisserie ve fırıncılık kültürünü Fransa olmak üzere birçok mutfaktan farklı lezzetler ile sunan ve misafirlerine unutulmayacak bir deneyim yaşatmayı amaçlayan ‘Journée Pâtisserie et Boulangerie’, 2018’i tatlı bitirmek isteyenleri bekliyor.

1000’i aşkın misafiri ağırlayacak bu de müzik, yeme-içme ve eğlence herşey sınırsız! Saat 14.00’da kapılarını açacak olan festival, 18.30’da başlayacak after party ile saat 20.00’de son bulacak.

 Pastanızı nasıl almak istersiniz?

Biletlerin Biletix üzerinden satışa çıkacağı ve gelen konukların baştan çıkaran lezzetlerden gün boyu sınırsız olarak tadabileceği ‘Journée Pâtisserie et Boulangerie’e aralarında Le Cordon Bleu, Mua, Le Chalet, Dimes, Sour&Sweet Bakery, Dem, Doğan Kaymaklı,Coffee Sapiens, Kronotrop, Girandola, Merengist, Tramisu Duca  gibi çok sevilen birçok marka katılacak. Etkinliğin katılım bedeli 160.00 TL biletixten alabilirsiniz. 18 yaş sınırı vardır.

Eşsiz güzellikteki çikolata, pastane ve fırıncılık ürünlerini yakından tanımak  ve deneyimlemek isteyen herkesi ‘Journée Pâtisserie et Boulangerie’e bekliyoruz.