Tanıtım

Zorlu PSM’nin yeni parti serisi “After Work Party”; 5 ve 12 Temmuz tarihlerinde tüm parti severleri ağırlıyor! Zorlu PSM Amfi’de ücretsiz gerçekleşecek partinin menüsünde; serinletici melodiler, bolca dans, happy hour ve bir yaz klasiği olarak barbekü var!

12 Temmuz Saati:

18.00 Meriç Yapar

20.00 Moophy

19 Temmuz Etkinlik Saati:

18.00 DJ H0MELE55

20.00 Ali Gültekin

*Ücretsiz etkinliktir.

Amfi Programı // 16 -17 Temmuz // PSM Amfi // 20.00

Zorlu PSM yaz dönemi boyunca Amfi’de haftanın dört gününe özel konseptlerle birbirinden güzel filmlerle açık havada nostaljisini yaşatıyor. Pazartesileri Fransız filmleri, salı günleri Yeşilçam filmleri ve hemen ardından düzenlenecek Türkçe 45’lik Parti’leri ile, çarşamba günleri romantik filmler ve pazar günleri süper hahraman filmleri ile her gün farklı zevklere hitap eden özel film seçkisi Zorlu PSM Amfi’de!

Etkinlik Gün ve Saatleri:

16 Temmuz / 20.00 – Turist Ömer

17 Temmuz / 20.00  Before Sunrise / Gün Doğmadan

*Ücretsiz etkinliktir.

***********

Zorlu Center’ın açık havaya özel hazırladığı program Eylül sonuna kadar devam edecek.Zorlu Center Açık Hava Etkinlikler’inde; lerden, komedi performanslarına, açık hava gösterilerinden, dans gösterilerine kadar birçok renkli etkinlik ile bu yaz da açık havanın keyfi Zorlu’da yaşanacak.

Zorlu Center’ın Açık Hava Etkinlikleri, 12 Temmuz Cuma günü oyuncu Meltem Cumbul ile devam ediyor. Türk sinemasının başarılı oyuncularından Meltem Cumbul, bu kez şarkı söylemek için sahneye çıkacak. Başarılı oyuncu, Zorlu Center Meydan Katı Park alanında saat 20:00’da sahne alacağı konserinde, bu kez sesiyle müzikseverlere hitap edecek.

Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda gerçekleşecek etkinlikler, herkesin ücretsiz katılımına açık olacak.