Tanıtım

’da her yıl senede 2 kez yapılan ve bu yıl 7. yılı olan “Atma Değerlendir, Tüketimi Azalt, Mutlu Ol” mottosuyla düzenlenen ve tüketime dikkat çekerek, kamuoyunda farkındalık yaratmak isteyen “İstanbul  İkinci El i” bu yıl 15-16 Haziran’da Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda gerçekleşecek.

Girişlerin ücretsiz olduğu festivalde ziyaretçiler, gün boyu ihtiyacı olan ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yakalayarak, aileleriyle beraber keyifli iki gün geçirme imkanı buluyorlar. Medyanın da oldukça fazla ilgi gösterdiği bu festivalde sizleri aramızda görmek bizleri çok mutlu eder.

İstanbul İkinci El Festivali ile, tüketimin hızla yaygınlaştığı günümüzde, var olanın yeniden değerlendirilmesine katkı sağlanması amaçlanıyor. Antika, ikinci el ve tasarımcıların ürünleri, yardım kuruluşlarının standları dahil 250 standın katılımıyla ve “Atma Değerlendir. Tüketimi Azalt, mutlu ol. Dünyaya daha az karbon ayak izi bırak” mottosuyla düzenlenen festival ile tüketime dikkat çekilerek farkındalık yaratılmak isteniyor.