Tanıtım

la gidilebilecek destinasyonlar , hem aile olmanın rahatlığını yaşayabileceğiniz hem de ucuz ve kaliteli bir tatil geçirebileceğiniz tatil önerilerini sizlerle paylaşıyorum.

Çeşme
Çeşme, çocuklarla gidilecek bir tatil için en iyi yerlerden birisi. Yaz aylarında deniz suyu çocuğunuzun üşümemesini sağlayacak derecede sıcak oluyor. Ilıca Plajı’nda sahil şeridinin 1 metreyi aşmayan derinlikte olması da yine çocuğunuzun denizde güvenle oynamasını sağlayacak olan en önemli ayrıntıların başında geliyor. Ayrıca bölgedeki çoğu otelde su parkı ve çocukların güzel vakit geçirebileceği aktiviteler de mevcut. Ünlü animasyon karakterlerle oyun oynarlarken çocuklarınızın canları sıkılmayacak. Akşam saatlerinde çocuklarınızı götürebileceğiniz, güzel bir lunapark da mevcut.

Bodrum
Ailenize uygun oteller bulabileceğiniz Bitez ve civarında temiz ve çok derin olmayan ince kumlu plajlar aile tatili için oldukça ideal. Gündoğan Koyu’nda çocuğunuzla çok sayıda su aktivitesi yapabilirsiniz. Akyarlar Plajı ise sahilden 25-30 metre ilerleseniz bile su derinliğinin diz seviyesini geçmediği bir plaj olarak güvenli bir tercih. Çocuk havuzları ve animatörleri ile çocuğunuz için güzel bir deneyim olacak.

Fethiye
Fethiye, çocuklu ailelerin en sevdiği yerlerin başında geliyor. Fethiye’de bulunan 22 bin metrekarelik bir alana kurulu Çocuk Cenneti’nde her yaştan çocuğa çok sayıda eğlence fırsatı sunuluyor. Makyaj odalı çocuk su, bebek plajı, 8 tane havuz, su kaydırakları, atölyeleri, oyun alanları, spor tesisleri de bulabileceğiniz bu tesiste çocuklarınız yaşlarına göre gruplandırılıyor. Fethiye’de çocuklarınız için dalış ve yelken kursları da bulabilirsiniz.

Çocukla Gidilebilecek DestinasyonlarKemer
Kemer’de su parkı ve oyun alanları gibi çocuklar için her türlü imkanı bulmak mümkün. 5 yıldızlı otellerin çoğunda, 0-12 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak tatil yapabiliyor. Üstelik çoğu otel her şey dahil olarak çalıştığı için fiyatlar da uygun. Çocuklarla farklı bir tatil geçirmek istiyorsanız da doğru adres…

Bozcaada
Şehir hayatından uzakta bir tatil yapıp çocukları bilgisayarlardan, konsol oyunlardan uzakta tutmak ve gerçek doğayla tanıştırmak istiyorsanız; Bozcaada güzel seçim… Sahil boyunca uçurtma uçurabileceğiniz, voleybolu ya da futbolu öğretebileceğiniz müsait yerler tam siz göre. Civarındaki küçük adalara da bir tekne turu ile ulaşabilirsiniz. Temiz havada piknik yapabileceğiniz çok sayıda yeşil alan Bozcaada’da sizi bekliyor.

Belek
Antalya’nın turizm bölgesi Belek’teki otellerin çoğunun su parkı var ya da bir aqua park ile anlaşmaları var. Çocukları en çok eğlendiren ise her gün değişik aktivitelerle yeni bir şey öğrenecekleri mini çocuk kulüpleri olacak. Belek ile ilgili en güzel şeylerden birisi de plajların mavi bayraklı olması çocuğunuz denizde oynarken temizlik açısından gönlünüz rahat olabilir. Eğer çocuğunuz su sporlarını öğrensin istiyorsanız, kesinlikle doğru yerdesiniz.